Over ons

Ferrari truck  

Het tractormerk Ferrari wordt al decennia lang door Lozeman geimporteerd. Door de jaren heen is gebleken dat de kwaliteit van het merk in combinatie met de service van de Ferrari wederverkopers en de ondersteuning van Lozeman ervoor heeft gezorgd dat het merk sterk is geworteld in de tuin- en parkmachinemarkt in de Benelux. 

Officine meccaniche Ferrari SpA in Luzzara (RE) werd opgericht in het Italië van de naoorlogse wederopbouw.

In 1957 presenteerde Ferrari zich op de beurs van Verona met zijn eerste agrarische machine: de tweewielige tractor de MC 57. Het was een direct succes. 1965 is het jaar waarin Ferrari zijn eerste vierwielige tractor lanceerde, de MT 65.

In die jaren had Ferrari al sterke technologische kennis. Het assortiment is uitgebreid in de jaren '70 met de productie van de eerste motormaaiers en de eerste transporters.

Vandaag de dag is Ferrari een toonaangevende multinational in de mechanisatie sector. Het ontwerpt en produceert landbouwmachines en machines voor groenonderhoud.

Ferrari heeft drie productiefaciliteiten in Italië (Abbiategrasso, Luzzara en Cusago) onder ISO 9001 gecertificeerd en is aanwezig op elk continent met verkoopkantoren en distributeurs.